søndag 24. februar 2013

VM-vafler


Denne helgen kunne ikke kommet fort nok! Eksamen var på fredag og det har vært et stress uten like med lesing. Jeg har hørt noen rykter om at folk har hatt vinterferie, men den har ikke jeg sett snurten av for å si det sånn. Men nå, etter jobb i går, har jeg endelig fått noen timer med fred og ro. Helt fantastisk.

lørdag 16. februar 2013

Kyllingform med chorizo


Endelig helg! Jeg er stortsett veldig glad i å lage mat i helgene, og bruker gjerne mye tid på det, men noen ganger har man rett og slett ikke tid, og da er det deilig med middag som smaker himmelsk og som nesten lager seg selv. Høres nesten for godt ut til å være sant, gjør det ikke? Her kommer i hvert fall oppskriften:

onsdag 13. februar 2013

Himmelske sjokolademuffins


I morgen er det valentines, og du har kanskje tenkt at du skal lage noe godt til noen du er glad i? Da vil jeg foreslå disse sjokolademuffinsene. De er helt himmelske, jeg lover! Jeg kan garantere at mottakeren av disse vil bli veldig glad, uansett anleding. For hvem liker vel ikke saftige sjokolademuffins med en rik og fløyelsmyk glasur? Jeg kan ikke komme på hvem det skulle vært!

fredag 8. februar 2013

Fastelaven og morsdag - tips til baking!


På søndag er det både fastelaven og morsdag. Hvilken ypperlig anledning til å bake noe til den du er glad i. Her kommer noen av mine baketips for denne helgen.

torsdag 7. februar 2013

Enchiladas med kylling og cheddar alà Hellstrøm


Jeg tror jeg har funnet en ny fredagsfavoritt. Lillebror fikk Hellstrøm Jr. av meg til jul og når jeg var hjemme en tur lagde vi denne retten fra boka sammen. Det som er genialt er at oppskriften er veldig enkel. Det er jo en juniorbok, men smaken blir helt fantastisk. Det ble nesten krangling om hvem som skulle ta den siste til lunsj dagen etter. Og nå som bloggen er oppe og går igjen må jeg bare dele mine erfaringer fra denne oppskriften. Kanskje noe å tenke på til fredagskosen i morgen?

onsdag 6. februar 2013

Pai med bacon og ost


ENDELIG har jeg fått internett igjen! Jeg har også fått maskinen oppe og går, så nå kan jeg etter en altfor lang pause blogge igjen. Selv om kameraet ikke er helt i toppslaget har jeg valgt å legge ut bilder jeg tok med mobilen. Håper du blir fristet uansett! Jeg har en haug med oppskrifter på lur som jeg har spart opp denne måneden med ufrivillig pause og nå gleder jeg meg masse til å komme igang igjen! Først ut er en enkel pai. Jeg syns pai er helt fantastisk godt som middag eller som lunsj. En god salat til og litt brød så blir det et fantastisk måltid som du enten kan nyte varmt eller kaldt. Fyllet kan du variere i det uenderlige og her kommer et forslag:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...