søndag 30. mars 2014

Ukesmeny uke 14


Denne uken er det ukesmeny på skikkelig budsjett som gjelder. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men her er det noen ganger litt mindre igjen siste uka før studielån/lønn, og spesielt når vi var en uke på ferie tidligere i mars. Da er det godt å ha en ukesmeny med billige og gode middager. Et forslag finner du her!

onsdag 26. mars 2014

Mangosalsa


Mitt favoritt tilbehør til taco er mangosalsa. Jeg har skrevet om det tidligere her på bloggen, men en god ting kan ikke gjenntas for ofte. Så her kommer den på nytt.

mandag 24. mars 2014

Vafler til vaffeldagen


I morgen er det den internasjonale vaffeldagen. En god unnskyldning til å lage vafler med andre ord (ikke at jeg egentlig trenger det altså). Her kommer mine favoriter som passer perfekt både til frokost, lunsj og middag. Jeg er klar for vaffelbonanza. Er du?

søndag 23. mars 2014

Ukesmeny uke 13


Ukene går jaggu meg for. Snart er det april! Men først får vi ta med oss den siste uken i mars. Ha en strålende uke!

torsdag 20. mars 2014

Pasta med tomat, hvitløk, chili og persille


Noen ganger finnes det ikke mer enn 10-15 minutter til å lage middag. Da er det godt det finnes retter som ikke tar lengre tid og som smaker supergodt. Prøv denne, jeg lover du vil digg den!

tirsdag 18. mars 2014

Potet- og pastinakksuppe med et dryss bladpersille


Da var jeg tilbake igjen i Norge etter en knallfin uke i Floria som noen av dere kanskje ha fått med dere på instragram. Vi var der borte for å feire svigermor sin 50 årsdag og hadde en helt fantastisk tur. Batteriene er nå ladet og jeg er (snart) klar for å starte hverdagen igjen. Den første middagen på norsk jord ble en herlig potet- og pastinakksuppe. Perfekt hverdagsmiddag med mye god smak som du lager på god under 30 minutter.

søndag 16. mars 2014

Ukesmeny uke 12


Ønsker dere alle en strålende matuke med denne nye ukesmenyen. Håper det faller i smak!

søndag 9. mars 2014

torsdag 6. mars 2014

Sjokoladeknuter


Jeg tror ikke jeg vet om mye som er bedre enn nystekte boller. Det eneste som slår det må være nystekte sjokoladeboller. Her kommer oppskrift å framgangsmåte for å lage sjokoladeknuter.

tirsdag 4. mars 2014

Amerikanske pannekaker med eple og bacon


Disse pannekakene passer likegodt til middag som til frokost. Den søte og friske smaken fra eple passer perfekt med det salte baconet og gjør disse pannekakene til en ny favoritt her hjemme. Server de med litt sirup så har du garantert en vinner!

søndag 2. mars 2014

Ukesmeny uke 10


Nok en uke går mot slutten og i dag sitter jeg i sofaen under pledd med en god forkjølelse på gang. Vi har hatt en rolig helg her hjemme med fastelavnboller, te og en god dose me tv-serier. Innimellom føles det greit, men som jeg gleder meg til å våkne opp i morgen (forhåpentligvis frisk og) klar for en ny uke. Denne uken blir det mye som skal gjøres før vi tar en liten ferietur neste uke. Noe som skal bli veldig god før siste innspurt med masteroppgaven starter. Det er med andre ord mye å glede seg til fremover. Her kommer ukesmenyen. Jeg håper dere alle får en strålende uke!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...