tag:blogger.com,1999:blog-6898738199867929473.post1283292983708342691..comments2023-06-21T09:34:01.894+02:00Comments on *Momsemat: Gulrotbrød- Saftig og luftig! Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/01796217312201221184noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6898738199867929473.post-82772226540110487652016-01-21T20:31:30.120+01:002016-01-21T20:31:30.120+01:00Jeg prøvde brødet ditt, og det ble veldig flatt og...Jeg prøvde brødet ditt, og det ble veldig flatt og kompakt, har du noen tips eller kan si noe jeg gjorde feil?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03105599748061817240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6898738199867929473.post-28584728785917561062015-12-31T16:00:39.478+01:002015-12-31T16:00:39.478+01:00Hei,jeg brukt lønnesirup istedenfor honning og rev...Hei,jeg brukt lønnesirup istedenfor honning og revet litt fersk ingefær i tillegg for jeg skulle bruke brød til ett curried gresskar suppe, det bli kjempe bra<br /> Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02900389338913556798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6898738199867929473.post-32724114506704094322015-04-20T15:58:02.115+02:002015-04-20T15:58:02.115+02:00Kjempegodt brød! Bakes hver uke :-)Kjempegodt brød! Bakes hver uke :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06620838935825149258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6898738199867929473.post-345116595639653002014-08-08T13:27:33.308+02:002014-08-08T13:27:33.308+02:00Takk for hyggelig tilbakemelding :) Så hyggelig å ...Takk for hyggelig tilbakemelding :) Så hyggelig å høre! (sammalt hvete = whole wheat flour, som vil si at hele kornet er brukt til å lage melet. Og det finnes en finmalt utgave og en grovere utgave. Men vanlig hvetemel går også kjempebra å bruke) Gunn-Helen Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01796217312201221184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6898738199867929473.post-61270606306288477402014-03-10T20:54:45.308+01:002014-03-10T20:54:45.308+01:00Heisann. Jeg lagde denne broed idag. Jeg er amer...Heisann. Jeg lagde denne broed idag. Jeg er amerikanske men fant din webside for lenge siden. Takk for oppskriften fordi broedet var deilig. I used all whole wheat flour (about 480 grams) because of dietary needs (and because I don't know what the difference is between mel og sammalt hvete) but otherwise followed the recipe and it was perfect. Tusen takk!Librarian Kathttps://www.blogger.com/profile/15121518102970875264noreply@blogger.com