Sider
▼
søndag 29. januar 2012
Grove scones med rosiner og havregryn
I dag ville jeg lage en litt ekstra god lunsj, og da ble det hjemmelagde scones. Det ble veldig godt, og scones er kjempeenkelt å lage. Tar ca 20 min inkludert steketid. Så det går fint an å lage disse til frokost om man ikke har dårlig tid.
søndag 22. januar 2012
Hjemmelagde grove pitabrød
lørdag 21. januar 2012
Sjokoladekjeks med mandler, daim og melkesjokolade
I kveld skal jeg til ei venninne på middag og da fant jeg ut at jeg skulle lage noen kjeks og ta med. Etter mye kikking i kokebøker og på nett kom jeg over en oppskrift på passion4baking. Jeg brukte grunnoppskriften derfra, men la til min egen vri. Håper det er noen der ute som får lyst til å prøve, de ble i hvertfall veldig gode! :)
mandag 16. januar 2012
Grove pizzasnurrer
Grove pizzasnurrer er fantastisk i matboksen og veldig enkelt å lage. En veldig fin start på skoleåret for eksempel!
søndag 15. januar 2012
Ovnsbakt fjellørret
lørdag 14. januar 2012
Yoghurtbrød med vanilje og hasselnøtter
Jeg har blitt litt hekta på yoghurtbrød denne uka. Det var så enkelt å lage, deilig å slippe all hevingen og slikt som er med gjærbakst. Det som også er fint med yoghurtbrød er at det blir veldig saftig, og det blir ikke så fort tørt. Denne gangen har jeg eksperimentert litt og laget et brød med vanilje- og hasselnøttsmak. Litt gøy når det grove brødet smaker så spenstig og godt!
fredag 13. januar 2012
Hjemmelaget mysli
Jeg har alltid hatt lyst til å lage min egen frokostblanding, og nå har jeg prøvd å lage en som er sånn passe sunn og inneholder masse fiber og nøtter. Inspirasjonen fikk jeg fra den rutete kokeboka, men jeg har gjort noen endringer. Nå håper jeg at frokostene framover blir litt mer spennende! Det trengs jo når man må begynne å stå opp tidlig igjen, etter en lag og god ferie.
torsdag 12. januar 2012
Yoghurtbrød
Nå er det lenge siden det har vært et blogginnlegg, og det er flere grunner til det. For det første så har det vært jul, og da har vi ikke vært hjemme, og dermed har det heller ikke blitt laget noe mat. Etter nyttår var vi i Paris og det var fantastisk!