Sider

onsdag 23. november 2011

Billig og god middag, fiskegrateng!

 
Hjemmelaget fiskegrateng er noe av det beste som fins, og man kan egentlig bruke det man føler for i. I dag ble det sei, fordi vi hadde tilbud på jobben :)



Ingredienser:
500 g sei
5 dl melk
3 ss hvetemel
2,5 dl makaroni
1 eller 2 egg
Kavring på toppen

Server med poteter, gulrot og smeltet smør med litt gressløk eller vårløk i!

Det du starter med er å lage hvitsaus av melken og melet. Her er det fint å ha i litt salt og pepper for å få en fin smak. Fisken lar du trekke og makaronien koker du bare.

Når alt er klart blands alt sammen i en smurt ildfast form og så tilsetter man egg. Strø på litt kavring og hiv i ovnen i 20 min på 225 grader.

Det er ikke værre enn det, men det er utrolig godt! Tusen takk til Kims mor for opplæring :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar