Sider

mandag 23. september 2013

Norsk lammekebab med smak av høst


Her kommer en herlig enkel oppskrift på kebab med lammekjøttboller, sopp og yoghurt. Det er det jeg vil kalle luksus i hverdagen. Maten er klar på 15 minutter hvis du har vært lur og har pitabrød i frysern.

Dette trenger du (2 personer):
250 g kjøttdeig av lam
2 ts spisskummin
1 ts salt
2 fedd hvitløk, finhakket
1/2 chili, finhakket
100 g kantarell
2 vårløk
Olje til steking
Yoghurt naturell og pitabrød til servering

Slik gjør du:
Miks kjøttdeig, spisskummin, salt, hvitløk og chili. Fres i en varm panne med litt olje. Tilsett så kantareller og stek videre i et par minutter. Tilslutt har du i vårløk. Server med varmede pitabrød og yoghurt naturell.


 Enjoy! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar