Sider

søndag 6. oktober 2013

One pot wonder med laks og purre

Her kommer oppskrift på en knallgod gryte med fisk og purre. Den er rask og enkel og alt lages i en gryte. Perfekt for hverdagene når man har mye annet å gjøre! Har du kokte poteter til overs fra gårsdagens middag er dette også en super måte å få brukt de opp på. Så kanskje denne oppskriften skal på ukesmenyen din for neste uke?

Dette trenger du (2 personer):
250 g laks, i biter
1/2 løk
1/2 dl hvitvin
1 dl fløte
1 dl creme fraiche
1/2 purre, vasket og i skiver
Kokte poteter i skiver
Salt
Pepper

Slik gjør du:
Kok vin og og løk til halvparten av mengden. Tilsett fløte og la det småkoke videre i et par minutter før du tilsetter creme fraiche. Varm opp og ha i potet, purre og laks. La det trekke til fisket er ferdig. Smak til med salt og pepper før du serverer.

Enkelt hva?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar