Sider

tirsdag 20. mars 2012

Hjemmesnekret kebab


Lang dag med lesing = kjapp middag når man kommer hjem. Og i dag måtte jeg bare ha kebab. Dette kan gjøres veldig enkelt eller litt mer tidkrevende. Det som er lurt å gjøre om du vil ha hjemmelagde pitabrød, men har litt dårlig tid sånn i uka er å lage dem opp i helgen og så legge dem i fryseren. Da er det bare å tine de og varme dem et par min i ovnen på 180 grader så er de så gode som nye.

I dag har jeg gått for den fine varianten med hvetemel. Men om du er litt ekstra sunn er det bare å lage dem grove.

Dette trenger du:
Pitabrød
En stor bolle salat (feks paprika, agurk og isberg)
Løvstek
Salt
Pepper
Grillkrydder
Hamburgerdressing

Slik gjør du:
Stek løvsteken med krydder og hakk salaten. Varm pitabrødene litt om du ikke lager dem ferske med en gang.





Så er det bare til å slappe av og nyte kvelden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar