Trenger du litt inspriasjon til fiskemiddagen? Prøv denne. Knallgod og veldig enkel! Alt du trenger å gjøre er å hakke opp litt grønnsaker, steke fisk og blande sammen ingrediensene til sausen. Hverdagsmiddag som lages på en-to-tre!
Dette trenger du (2 personer):
2 laksefileter
Sesamfrø
Salt og pepper
Wok:
1 liten hjertekål, i strimler
1 rødløk, i skiver
1 rød paprika, i strimler
2 gulrøtter, i strimler
Saus:
1 fedd hvitløk, finhakket
1/2 lime (skall og saft)
2 ss olivenolje
2 ss soyaolje
1 ts ketjap manis
1 ts honning
Smak til med chili og koriander
Server med ris eller nudler
Slik gjør du:
Bland sammen alle ingrediensene til sausen. Smak til med chili og koriander.
Krydr laksen og stek den 2-4 min på hver side. Når laksen er nesten ferdig (den skal fortsatt være litt rosa i midten) har du på litt sesamfrø.
Grønnsakene woker du raskt noen få minutter i litt olje. Pass på at det forsatt er litt tyggemotstand igjen i de når de er ferdig.
Server med ris og sausen enten i en skål for seg selv eller over fisken. Enjoy!
2 laksefileter
Sesamfrø
Salt og pepper
Wok:
1 liten hjertekål, i strimler
1 rødløk, i skiver
1 rød paprika, i strimler
2 gulrøtter, i strimler
Saus:
1 fedd hvitløk, finhakket
1/2 lime (skall og saft)
2 ss olivenolje
2 ss soyaolje
1 ts ketjap manis
1 ts honning
Smak til med chili og koriander
Server med ris eller nudler
Slik gjør du:
Bland sammen alle ingrediensene til sausen. Smak til med chili og koriander.
Krydr laksen og stek den 2-4 min på hver side. Når laksen er nesten ferdig (den skal fortsatt være litt rosa i midten) har du på litt sesamfrø.
Grønnsakene woker du raskt noen få minutter i litt olje. Pass på at det forsatt er litt tyggemotstand igjen i de når de er ferdig.
Server med ris og sausen enten i en skål for seg selv eller over fisken. Enjoy!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar