Sider
▼
onsdag 28. mars 2012
Pasta, skinke og ostesaus med bacon
I dag fikk min kjære endelig bestemme hva vi skulle ha til middag. Og da det jo selvfølgelig pasta på menyen, og bacon da, selvfølgelig. Denne oppskriften er enkel og rask. Perfekt for dager med dårlig tid!
Dette trenger du (til 2 personer):
Pasta til to stykker ( jeg brukte tagliatelle)
4 dl melk
1,5 ss hvetemel
3 dl revet gulost (her kan du jo velge mellom mange spennende oster, men jeg brukte vanlig gulost)
Gressløk
Pepper
Muskatnøtt
Hvitløkspulver
1 pakke bacon, skjært i små biter.
1 boks med bogskinke, skjært i terninger
Slik gjør du:
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Jeg liker at den er al dente. Stek baconet, og kok opp melk og hvetemel som er ristet godt sammen. Ha så i baconet og la det koke i noen minutter.
Ha så i osten og smak til med gressløk, pepper, muskatnøtt og hvitløkspulver. Dette kan stå å putre litt mens du steker bogskinken litt.
Bon appétit!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar