tirsdag 6. mars 2012

Laks med blomkål- og gulrotpuré og aspargesbønner



Dagens middag ble stekt laks med blomkål- og gulrotpuré samt aspargesbønner. Det ble helt fantastisk og er helt perfekt for en rask og sunn middag.

Dette trenger du (til 2 stykker):
2 lakefiletbiter (Jeg brukte sitron- og peppermarinert fra Findus.)
1 pakke aspargesbønner
1 blomkål
2 gulrøtter
Litt melk
Salt
Pepper
Olje

Sånn gjør du:
Kutt opp blomkålen og gulrøttene og kok disse i ca 10 min. Stek laksen med skinnsiden ned og når den nærmer seg ferdig snur du den slik at den får en fin farge på toppen også.


Når grønnsakene har kokt heller du av vannet og moser dem med en stavmikser (eller annet fornuftig redskap), tilsetter en skvett melk og gir den ett oppkok. Smak til med litt salt og pepper.


Når laksen er ferdig er det lurt å la den hvile litt. Mens den hviler og pureen koker varmer du stekepanna skikkelig med litt salt, pepper og olje i. Stek aspargesbønnene er par minutter.


Så er det bare å kose deg på sofaen resten av kvelden :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...