tirsdag 30. oktober 2012
Kylling med pastinakkmos og stangselleri + test av stavmikser
Det finnes noen fordeler med å være matblogger. Vi får være med på kurs og matopplevelser og fra tid til annen blir det også spørsmål om produkttesting av ulike slag. Det er ikke ofte jeg har sagt ja til det, men jeg kunne ikke dy meg denne gangen. Jeg har derfor testet ut Electrolux sin nye stavmikser “Ultramix Pro”. Fra før av har jeg en Bodum stavmikser, så mitt testgrunnlag har vært basert på forskjellen mellom de to.
søndag 28. oktober 2012
Finnbiffgryte med prim
Det begynner for å nærme seg vinter og kveldene blir mørkere og mørkere. Da synes jeg gryter og supper er helt perfekt. Og finnbiff er noe av det beste jeg vet. I tillegg til at jeg tror jeg kunne spist det hver dag er en gryte som dette også veldig rask å lage og derfor helt perfekt til hverdagskosen.
fredag 26. oktober 2012
Biffbruschetta
Lyst til å imponere noen i helgen med god middag? Da kan jeg anbefale denne. Superenkelt og supergodt. Og det vil garantert imponere. Hvordan du steker biffen perfekt kan du lese HER. Server med en god vin og nyt helgen med godt selskap.
torsdag 25. oktober 2012
Ostekake med kiwi
Nå nærmer det seg helg igjen og det er på tide og lage noe godt! Denne kaken lagde jeg til en bursdag forrige uke, og den forsvant fort! Det betyr vel at noe er gjort riktig. I tillegg til at den er kjempe god er den også veldig enkel å lage. Det er den perfekte kombinasjonen. Dette er altså desserten for deg som ikke vil stå lenge på kjøkkenet, men vil imponere med noe som smaker fantastisk!
tirsdag 23. oktober 2012
Soyamarinert kylling med squash og gulrot
Man kan aldri få nok av enkle, sunne middagsoppskrifter som er flotte til hverdagen. Her kommer det en til: kylling marinert med soyasaus og grønnsaker til. Perfekt til en hektisk hverdag!
søndag 21. oktober 2012
Bolognese
Snart ny uke og nye muligheter. Og da kan det være greit å ha noen alternativer til middag som er sunne, enkle og tar kort tid å lage. Dette er en sånn rett. Hvorfor kjøpe pastasaus på glass eller i pose når man kan lage det selv uten mye innsats? Akkurat. Hjemmelaget er ofte det beste. Her kommer oppskriften på min Bolognese:
fredag 19. oktober 2012
Ørret med fennikelmos
Nå er det lenge siden det har kommet et nytt innlegg her på blogget. Jeg har hatt litt problemer med armen, så det har verken blitt mye matlaging eller skriving på en stund. Men endelig føler jeg meg bedre! Så da er det påtide å legge ut et innlegg som kanskje kan friste i helgen.
tirsdag 9. oktober 2012
Søtpotetfries med dipp og svinekjøtt
Jeg elsker søtpotet! Det er noe av det beste jeg vet. Nesten litt som godteri egentlig. Og det er ikke ofte at noe som er sunt smaker så godt. Dette er en rett jeg syns går under kategorien hverdagsluksus. Det tar ikke mer enn 30 minutter å lage maten og det smaker himmelsk. Men ikke forvent sprøe fries, for det blir det ikke. Smaken der i mot er helt ypperlig.
søndag 7. oktober 2012
Lammestek med rotgrønnsaker.
Det er søndag, høst og midt i lammesesongen. Hva passer vel bedre da enn en lammestek med rødvinssaus og rotgrønnsaker? Ikke mye om du spør meg. Her kommer oppskrift en en superlett og god lammestek. Sett av 1,5 timer så har du en knall middag med dine kjæreste.
tirsdag 2. oktober 2012
Rødvinssaus
En god saus er alltid godt. Og en god rødvinssaus passer til så mangt. Hva er vel bedre enn lam og rødvin eller en god biff med rødvinssaus? Ikke så mye syns jeg.
Abonner på:
Innlegg (Atom)