Om momsemat

Momsemat er min lille kokebok. Her legger jeg ut mange min oppskrifter. Oppskrifter jeg håper vil inspirere deg som besøkende til å lage god mat hjemme.

Jeg er veldig opptatt av sunn mat, god mat og litt kos. Så alle oppskriftene mine gjenspeiler det. Noe av det beste jeg vet er å få besøk, og å få lov til å være vertinne, så en god del av det jeg lager har på et eller flere tidspunker blitt satt fram på bordet til besøk. 

For meg er matlaging en måte å koble av på. Når jeg baker eller lager middag glemmer jeg alt annet rundt meg. Jeg elsker å eksperimentere og komme fram til nye oppskrifter og varianter. Når jeg baker glemmer jeg alltid stress, og det er som oftest rundt eksamenstider at det bakes mest. Alt annet enn lesing pleier jo å friste da.

Som student er jeg opptatt av at maten må være ganske billig. Bortsett fra i helgene må maten også være rask, og jeg liker ikke når det blir for jålete. Så jeg håper alle kan finne inspirasjon til hverdagsmat her!

Om det skulle være noen spørsmål eller kommentarer er det bare å legge det igjen her under de forskjellige oppskriftene, sende meg en mail eller ta kontakt på Momsemat sin facebookside. Jeg setter pris på alt av ris/ros, tips og triks :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...