søndag 11. mars 2012

Gratinert tacogryte


Søndag = lat dag og i dag har ikke vært et unntak. Været har vært flott, så det betydde en liten tur utenomhus, men bortsett fra det har det vært mye sofatid. God film og godt selskap er alltid flott. Som vanlig er søndagsmiddagen enkel middag som ikke trengs å gjøres så mye med, og som vanlig lages det alltid en stor porsjon slik at det blir middag på jobb i morgen for begge to. Denne middagen kan anbefales! Enkelt og godt, men ikke spesielt sunt. Akkurat slik som søndager skal være.

Dette trenger du:
1 pose tacogryte
400 g karbonadedeig
1 paprika
1 rødløk
1 boks hakkete tomater
1/2 chili
Nachochips
Revet ost

Serves med en stor bolle salat og rømme.

Slik gjør du: 
Surr grovhakket løk, chili og paprika i en kjele.


I en annen kjele bruner du kjøttdeig. Bland så sammen og tilsett tacogryteposen, 5 dl vann og hakkete tomater. La det koke i 15 minutter. Smak til med pepper.


Legg nachochips i en ildfast form. Hell gryten over når den er ferdig og topp med revet ost.


La formen stå ca 5 minutter i oven på 200 grader. (Til osten er smeltet).




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...