søndag 20. juli 2014
Appelsin med yoghurtkrem
Lyst på noe søtt og friskt i sommervarmen? Prøv appelsin med yoghurtkrem. Kjempegodt! Server med litt hakkede nøtter så blir det et lite mellommåltid som bare er helt perfekt når sola steiker slik som den gjør nå.
Dette trenger du (4 personer):
6 appelsiner, 50/50 røde og oransje
1/2 dl flytende honning
1 appelsin (saft pluss skall)
200 g gresk yoghurt
Mynteblader til pynt
Hakkede nøtter etter ønske
Slik gjør du:
Riv skallet og press saften til en appelsin og bland med honningen. Smak til.
Skrell resten av appesinene og skjær i tynne skiver. Fordel utover et fat og drypp litt av appelsinhonningen over.
Server appelsninene med resten av appelsinhonningen, yoghurt, mynte og nøtter etter ønske.
Ønsker dere alle en god sommer videre!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar