fredag 19. oktober 2012

Ørret med fennikelmos


Nå er det lenge siden det har kommet et nytt innlegg her på blogget. Jeg har hatt litt problemer med armen, så det har verken blitt mye matlaging eller skriving på en stund. Men endelig føler jeg meg bedre! Så da er det påtide å legge ut et innlegg som kanskje kan friste i helgen.

Denne retten er både lett og lage og lett å like. Kombinasjonen av ørret og fennikel er fantastisk, og ønsker du litt mer mat er det veldig godt med poteter til.

Dette trenger du (2 personer):
2 fileter av ørret (ca 150-200 g per person)
1 fennikel
Fløte
Salt og pepper

Slik gjør du:
Stek fisken på skinnsiden og snu den den kun for litt farge helt på slutten. Ikke stek fisken helt gjennom men la den hvile et par minutter etter steking. Da stekes den videre og du får perfekt fisk!

Mens du steker fisken lager du fennikelmosen.

Del opp fennikelen, ha den i en kjele og dekk med fløte. La det koke til fennikelen er mør, før du moser den med en stavmikser.



Smak til med litt salt og pepper.


Server og nyt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...