tirsdag 18. mars 2014

Potet- og pastinakksuppe med et dryss bladpersille


Da var jeg tilbake igjen i Norge etter en knallfin uke i Floria som noen av dere kanskje ha fått med dere på instragram. Vi var der borte for å feire svigermor sin 50 årsdag og hadde en helt fantastisk tur. Batteriene er nå ladet og jeg er (snart) klar for å starte hverdagen igjen. Den første middagen på norsk jord ble en herlig potet- og pastinakksuppe. Perfekt hverdagsmiddag med mye god smak som du lager på god under 30 minutter.

Dette trenger du (2 personer):
200 g pastinakk, skrelt og delt i terninger
300 g potet, skrelt og delt i terninger
6 dl vann
Grønnsaksbuljong
1 dl melk/fløte
Salt
Pepper
Grovhakket bladpersille

Server gjerne med godt brød til eller i et suppebrød.

Slik gjør du:
Kok opp vann og melk/fløte med grønnsaksbuljong. Tilsett potet og pastinakk og kok til det er mørt. Mos med en stavmikser til en glatt konsistens og smak til med salt og pepper.

Server med grovhakket bladpersille.


Enjoy! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...