lørdag 6. desember 2014

Grønnkålpesto som pizzasaus


Grønnkål kan brukes til så mangt, og jeg har tidligere skrevet om grønnkålpesto. Kjempegodt! I dag foreslår jeg at du prøver den på pizzaen for litt ekstra kostfiber, vitaminer og kalsium til lørdagskosen.

Dette trenger du:
Pizzabunn
Grønnkålpesto
Topping som f.eks rødløk, mozarella og kyllingfilet.

Slik gjør du:
Ha pestoen på pizzabunnen og fordel toppingen.

Stek pizzaen på maks varme på pizzastein eller et forvarmet bakebrett. Forflytt pizzaen på et bakepapir over på det varme underlaget og inn i ovnen. Etter 3-4 minutter kan du nappe ut bakepapiret for en ekstra sprø bunn. Pizzaen er klar etter 7-8 minutter, litt avhengig av effekt på ovnen. Skorpen skal være gylden og sprø.


God lørdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...