Burger er helgemat, men burger må vel ikke alltid være burger, burgerbrød og salat. Gjør det vel? Her kommer en litt annerledes burgermiddag med gode asiatiske smaker og spennende nudelsalat. Fastfood er det fortsatt.
Dette trenger du (2 personer):
400 g karbonadedeig
5 ss hoisin
Sesamfrø
Nuddelsalat:
1 terning kyllingbuljong
1 god bit ingefær, skrelt og i skiver
Eggnudler etter ønske
3 vårløk, finhakket
1/2 chili, finhakket
150 g sopp, biter
Koriander, grovhakket
Spinat
1 lime
Soyasaus
Slik gjør du:
Ha kjøttet hoisin sausen i en bolle med litt salt og pepper. Bland godt og lag 4 burgere. Stek i litt olje til de er gyldene.
Kok opp 6 dl vann med buljong og ingefær. Kok nudlene etter anvisning på pakken.
Fres sopp og chili sammen. Bland det så med vårløk, koriander og spinat. Ha over limesaft og soyasaus. Bland tilslutt med nudlene.
Når burgerne er klare strør du på litt sesamfrø og serverer sammen med nudelsalaten.
Happy fredag!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar