søndag 13. mai 2012

Grillspyd med kylling, mais, paprika og squash


Siden ovnen vår nå er relativt dårlig fungerende, og nekter å komme opp over 150 grader må vi ty til alternative metoder når søndagskosen skulle tilberedes. Heldigvis har har vi veranda med tak og gassgrill som hjelper til. Så hva er vel bedre enn grillmat da? Vi kunne selvsagt fått fint vær til grillmaten, men grillmat smaker godt uansett syns jeg i hvertfall.

Vanligvis er jeg veldig fan av å bruke lang tid på søndagsmiddagen, men i dag tilbragte vi hele dagen ute i marka. Veldig herlig! Så i dag ble det en rask middag.

Dette trenger du:
1/2 squash
1 paprika
4 maiskolber
3 kyllingfileter

Krydr med salt og pepper.

Slik gjør du: 
Skjær først på alle ingrediensene. Tre de på spyd og krydr.


Bruker du trepinner er det lurt å ha litt aluminiumsfolie under når du griller dem, ellers begynner de å ta fyr! Grill i 5-10 minutter.



Så er det bare å nyte, mens du ønsker deg sol og sommer!  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...