mandag 28. mai 2012
Verdens enkleste, og raskeste, frosne ostekake
Denne pinsen har vært helt fantastisk, med helt utrolig vær. Og hva er vel bedre enn en god iskake å kose seg med da? Her kommer en oppskrift på en veldig enkel og supergod frossen ostekake. Enjoy!
Dette trenger du:
3 eggeplommer
2 dl sukker
200 g Philadelphia
3 dl kremfløte
1 ts vaniljesukker
7 Digestivekjeks
Slik gjør du:
Pisk sammen eggeplommene, sukker og kremosten i en bolle.
Visp sammen kremfløten og vaniljesukkeret i en annen bolle. Blad det sammen.
Smør en rund paiform med litt smør og knus kjeksene. Ha ca halvparten av kjeksene i bunn og hell over kremen. Ha resten av kjeksene på toppen.
Sett kaken i fryseren til den er frossen.
Server gjerne med noen friske bær!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Enda en herlig og fristende oppskrift.Elsker philadelphiaost og bruker det i masse bakst og mat.
SvarSlettTusen takk! Ja, Philadelphiaost er helt fantastisk i matlaging :)
Slett