søndag 10. august 2014

Frozen yoghurt med ananas


Sommer, sol og søndag. I dag ble jeg vekket tidlig av solen som kom inn på soveromsvinduet. Jeg syns det er en herlig følelse og kan bare se for meg at i dag kommer til å bli en fantastisk dag med mye sol. Og hva trenger man på en solfylt søndag? Jo, da trenger man yoghurtis. Anbefaler å prøve å lage hjemmelaget. Supergodt og superenkelt!

Dette trenger du (2 personer):
250 g yoghurt
1/2 ananas + litt til pynt
Søtning etter ønske (F.eks melis eller honning)
Myntebladet

Slik gjør du:
Mos ananasen med en stavmikser slik at du får en glatt ananaspuré. Bland med yoghurten. Smak til med eventuell søntning. Søtningen kommer selvfølgelig veldig ann på hvor søt ananasen er, men husk at en del av den søte smaken forsvinner når blandingen fryses.

Har du ismaskin tar du blandingen over i denne og følger intruksjonene for maskinen videre. Har du ikke ismaskin fryser du blandingen i en boks. Rør om ca hvert 30 min til ønsket konsistens. Jo oftere du rører, jo mykere blir isen.

Server når isen har fått ønsket konsistens. Lar du isen stå for lenge (eller over natten) er det lurt å la den stå på kjøkkenbenken i 5-10 minutter før servering.

Pynt med ananasbiter og mynte.


Enjoy!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...