fredag 8. august 2014

Kaldtrukket havregrøt med eplejus

Kaldtrukket havregrøt, overnight oats, birchermüesli eller kjøleskapsgrøt. Kall det hva du vil, godt er det! Havregrøt metter lenge, det er sunt, billig og et veldig godt frokostalternativ. Men det kan tidvis være litt kjedelig syns jeg, og jeg blir ganske fort lei av den daglige havregrøtdosen. Da er det vel på tide å prøve noe nytt kanskje?

Havregryn kombinert med eplejus gir en veldig god smak. Server så sammen med din favorittyoghurt, kanskje litt nøtter eller mülsi og noen friske bær. Forberedelsene er gjort på et minutt dagen før. Og du, lag gjerne en litt større porsjon. Grøten holder seg ca en uke i kjøleskapet!

Dette trenger du:
1 del store havregryn
2 deler eplejus

Server med yoghurt, honning, müsli/nøtter og frukt/bær etter ønske!


Slik gjør du:
Bland sammen havregryn og eplejus i en bolle med lokk. Sett i kjøleskapet over natten og nyt til frokost med ditt favorittilbehør!


 Enjoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...