Dette trenger du:
200 g grønnkål
2 hvitløksfedd
1,5 dl olivenolje
30 g hasselnøtter
30 g parmesan, revet
Salt
Pepper
Slik gjør du:
Skyll kålen og riv bladene fra stilken. Ha kålen og skrelte hvitløksfedd i kokende vann et par minutter til kålen får en fin og knall grønnfarge. Ha kål og hvitløk i foodprocessoren og tilsett olje. Kjør til kålen er finhakket. Tilsett parmesan og hasselnøtter. Kjør videre til en gjevn masse. Smak til med salt og pepper. Ha eventuelt i mer olje om du vil ha lit mer flytende konsistens.
Skyll kålen og riv bladene fra stilken. Ha kålen og skrelte hvitløksfedd i kokende vann et par minutter til kålen får en fin og knall grønnfarge. Ha kål og hvitløk i foodprocessoren og tilsett olje. Kjør til kålen er finhakket. Tilsett parmesan og hasselnøtter. Kjør videre til en gjevn masse. Smak til med salt og pepper. Ha eventuelt i mer olje om du vil ha lit mer flytende konsistens.
Server til pasta eller hva annet du måtte ønske!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar