tirsdag 5. november 2013

Sjokoladepasta med valnøtter og karamellsaus


Hvem har sagt at pasta kun egner seg til middag? Jeg bare måtte kjøpe med meg sjokoladepasta når jeg fant det på tur i Italia tidligere i høst, og her kommer oppskrift på hvordan du kan bruke pasta i dessert. En herlig og morsom vri på den søte delen av måltidet!

Dette trenger du (2 personer):
100 g pasta med kakao
50 g valnøtter, grovhakket
50 g smør
50 g brunt sukker
100 ml vikingmelk
1 klype salt

Slik gjør du:
Kok pasta etter anvisning på pakken.

Rist valnøttene på medium varme til du kan begynne å kjenne lukten fra dem. Ta de så vekk fra varmen.

Rør sammen smør og sukker i pannen til du har en varm sirup. Hell inn litt og litt vikingmelk og rør til du har en jevn karamell. Ha i nøtter og en klype salt. Syns du karamellen blir litt tykk kan du tilsett litt av pastavannet.

Enjoy!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...