Håper dere alle har hatt en kjempefin julefeiring med masse god mat, familie og venner. I morgen er det nyttårsaften og det er vel flere enn meg som er i gang med å planlegge menyen. Trenger du noen tips til en treretters så kan du få det her:
Forrett:
Grønnsakssushi med laks og sennep er min favoritt i år. Andre gode alternativer er en enkel sashimi eller lun chevre med balsamico.
Hovedrett:
Til hovedrett anbefaler jeg at du gjør det enkelt for deg selv. Lag biffgryte med linser for eksempel. Den gjør seg selv, og smaker kjempegodt. Eller kanskje Hellstrøms biffgryte? Om gryte ikke frister kan kanskje spenstig svin med søtpoteter være tingen?
Dessert:
Alt du kan ha gjort klart før gjestene kommer, og aller helst dagen i forveien, er gull verdt. Lag derfor en dessert som krever minimalt før servering. Hva med en herlig sjokoladepanacotta for å avslutte måltidet? Ønske du en terte vil jeg anbefale en med eple, sjokolade eller pasjonsfrukt. Og hvis kake er tingen vil jeg anbefale snickerskake. Det kan ikke bli feil!
Da gjenstår det bare å ønske god planlegging!
Her var det mye herlig:)
SvarSlettGodt nyttår!!
Klem
Liza
Takk for det. Godt nyttår til deg også :)
Slett