onsdag 10. juli 2013

Rustikke calzoner


Det har blitt mye grillmat i det siste, så nå var det jaggu på tide med noe annet. En av mine store matkjærligheter er pizza. Just love it! Pizza laget i steinovn med masse godt på toppen. Kan det bli bedre? Her kommer en oppskrift på calzone. Det manglet her på bloggen.

Dette trenger du (2 stykker):
1 pizzabunn (jeg bruker halve denne)
Pizzasaus
Spekepølse
1 sjalottløk, i tynne skiver
Revet ost
Oregano

Slik gjør du:
Følg anvisning som du finner i DENNE oppskriften. Når deigen er ferdig hevet deler du den i to og følger videre instruksjonene for utbaking. Når du så har to runde pizzabunner foran deg smører du på pizzasaus. Ha sjalottløk, spekepølse, revet ost og oregano på den ene halvdelen og brett den andre halvdelen over. Ha calzonene over på bakepapir og stek de på maks temperatur i ovnen i ca 12-15 minutter. Dette vil avhenge av hvor høy temperatur ovnen din går til, men alt dette står beskrevet i oppskriften til pizzabunnen.

 Enjoy!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...