fredag 27. september 2013

Enchilades med kylling, paprika og rødløk


Enchiladas er herlig på fredagskvelden. Det går raskt unna og smaker digg. Dette er en videreutvikling av enchiladas med kylling og cheddar som du finner oppskrift på HER

Dette trenger du (2 personer):
4 tortillalefser
2 kyllingbryst i strimler
1 grønn paprika, i grove biter
1 rødløk, i tynne skiver
1/2 dl fløte
200 g revet cheddar
Salt og pepper

Server med salat. 

Slik gjør du:
Ha salt og pepper på kylling. Fres den sammen med paprika og løk i en varm panne i ca 3-4 minutter. 


Tilsett fløten. 


La blandingen putre et par minutter før du har fyllet i lompene. Strø på litt ost (ca halvparten)og rull de sammen. Ha lompene over i en ildfast form Ha resten av osten over. 

Stek på 180 grader i ca 10 minutter. 


 Enjoy!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...