mandag 30. september 2013

Kylling med søtpotet og maissalsa


Dette er nok en oppskrift som er inspirert av Jamie Olivers 15 minute meals. Noe som betyr at det er en perfekt hverdagsrett. Jeg brukte riktignok ikke 15 minutter på å lage denne, det var vel nærmere 30 minutter. Her kommer oppskriften:

Dette trenger du (2 personer):
Salsa:
2 maiskolber
En håndfull koriander, grovhakket
1/2 chili, finhakket
2 vårløk, finhakket
1 tomat, grovhakket
1 lime

Potetmos:
400 g søtpotet, skrelt og finhakket
1 ss sweetchilisaus

Kylling:
2 kyllingbryst
1 ss cajuan krydder (blanding av salt, hvitløk, paprika, løkpulver, pepper, kayennepepper, oregano, timian og chili)
1ss potetmel
Olivenolje
2 striper bacon
Okra
Fetaost, til servering

Slik gjør du:
Stek baconet i ovnen på 225 grader i 6-7 minutter. Finhakk.

Ha søtpoteten i en stor panne og dekk med kokende saltet vann.

Ha kyllingbrystene på bakepapir og ha over krydder, potetmel og salt. Ha et bakepapir på toppen og bank kyllingen flat med en kjevle. Stek kyllingen i en panne med litt olje til den er gylden og gjennomstekt.

Når søtpotetene er kokt heller du av vannet, før du har de tilbake i pannen og blander med med sweet chilisaus. La mosen stå å putre under lokk på veldig svak varme.

Varm okraen i en stekepanne til de er gjennomvarme.

Maissalsaen lager du ved å steke kolbene før du skjærer av maisen. Bland med koriander, chili, vårløk og tomat. Smak til med limesaft.


Server og nyt! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...