mandag 23. september 2013

Norsk lammekebab med smak av høst


Her kommer en herlig enkel oppskrift på kebab med lammekjøttboller, sopp og yoghurt. Det er det jeg vil kalle luksus i hverdagen. Maten er klar på 15 minutter hvis du har vært lur og har pitabrød i frysern.

Dette trenger du (2 personer):
250 g kjøttdeig av lam
2 ts spisskummin
1 ts salt
2 fedd hvitløk, finhakket
1/2 chili, finhakket
100 g kantarell
2 vårløk
Olje til steking
Yoghurt naturell og pitabrød til servering

Slik gjør du:
Miks kjøttdeig, spisskummin, salt, hvitløk og chili. Fres i en varm panne med litt olje. Tilsett så kantareller og stek videre i et par minutter. Tilslutt har du i vårløk. Server med varmede pitabrød og yoghurt naturell.


 Enjoy! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...