Påskekaka bakt i brødform fra pyrex |
Jeg har testet ut Springform (24 cm) og brødform (26 cm). Produktene er non-stick og trengs derfor ikke å smøres, noe som er et stort pluss. Når jeg prøvde brødformen til den nye påskekaken kunne den enkelt vippes ut uten smøring, og uten bruk av kniv for å skjære løs kantene. Det fører til en bedre bakeresultat og uten kniv i formen varer de nok garantert lengre. Jeg syns dessuten at 5 års garanti vitner om god kvalitet.
Jeg liker spesielt godt håndtakene på brødformen. De gjør det veldig enkelt å ta formen ut og inn av ovnen med grytekluter uten at tommelen havner oppi formen.
Sist men ikke minst tåler formene oppvaskmaskin, som gjør opprydningen etter baking mye enklere.
Innlegget er skrevet som ledd i et samarbeid med Pyrex.
Sist men ikke minst tåler formene oppvaskmaskin, som gjør opprydningen etter baking mye enklere.
Innlegget er skrevet som ledd i et samarbeid med Pyrex.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar