tirsdag 15. april 2014

Yoghurt med appelsincurd


Her i huset er det som oftest havregrøt eller yoghurt til frokost. Bortsett fra i helgene, da er det gjerne pannekaker eller nystekte rundstykker. For å unngå at frokosten blir helt lik hver dag liker jeg å bytte litt på hva jeg har i yoghurten. Noen ganger er det sesongens bær og andre ganger müsli og honning. Den nye favoritten er yoghurt med curd som er perfekt som et lite mellommåltid. Har du i litt müsli blir det en fullverdig frokost også. Prøv, curd løfter virkelig måltidet til nye høyder!

Dette trenger du:
Yoghurt naturell
Appelsincurd
Müsli etter ønske (hjemmelaget finner du oppskrift på her)

Slik gjør du:
Bland yoghurt og curd sammen i en skål og tilsett müsli etter ønske.


Enjoy!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...