fredag 1. juni 2012
Hjemmelaget barbequesaus
Til en ordentlig grillmiddag trengs en ordentlig grillsaus. Så her kommer en oppskrift på en knallgod BBQ-saus som passer ypperlig til de fleste grillmåltider. Jeg kan love at du aldri kjøper ferdig barbequesaus etter du har prøvd å lage hjemmelagd. Og det beste er jo at det faktisk krever minimalt med innsats. En porsjon som dette gir et godt glass med saus som kan vare langt ut i grillsesongen.
Dette trenger du:
2 glass (totalt 400 g) tomatpuré
4 dl vann
1/2 hvitløk, finhakket
1 rød chili, finhakket
1 ss dijonsennep
2 ss hvit eddik
3 ss brunt sukker
2 ts nykvernet pepper
2 ss olivenolje
1,5 ss Worcestershire-saus
1 kjøttbuljongterning
I tillegg smakssetter jeg med litt Whiskey og sitronsaft, men det er ikke nødvendig. Du kan også smake til med andre smaker du måtte ønske!
Slik gjør du:
Bland alle ingrediensene i en kjele og la det småkoke i ca 1 time. Avkjøl før servering.
Så er det bare å sette på et glass og nyte utover sommeren!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
så spennende :) denne skal jeg teste i sommer.
SvarSlettGod helg:)
Takk! Denne kan jeg virkelig anbefale! God helg :)
Slettskal prøve dette i dag! :D
SvarSlett