lørdag 2. juni 2012
Hamburger med rødløk, gressløk og BBQ-saus
I går la jeg ut en oppskrift på hjemmelaget BBQ-saus som ble helt fantastisk. Og mens jeg lagde den tenkte jeg at det måtte bli en ypperlig smakstilsetning i hjemmelagde burgere, og jeg hadde rett. Disse burgerne ble utrolig gode og som vanlig er de veldig enkle å lage. Kanskje et tips til grillmaten i helgen?
Dette trenger du:
400 g karbonadedeig
1 liten rødløk
Gressløk
Pepper
3-4 ss BBQ-saus
Jeg serverer med salat og hjemmelaget foccacia.
Slik gjør du:
Bland alle ingrediensene sammen og form til 4 burgere.
Stek i panna eller på grillen til de er gjennomstekt. Det tar ca 3-5 minutter på hver side.
Så skal det bare nytes med godt tilbehør!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar