søndag 24. juni 2012
Mangoglaze
Nå når grillsesongen er i gang er det mye spennende man kan putte på grillen. Og det finnes utallige varianter av marinader og sauser man kan servere til. Her kommer et forslag til en marinade/glaze som er helt fantastisk på kylling. Om du griller/steker kyllingen hel eller om du har kyllingbiter på grillspyd er denne helt fantastisk.
Dette trenger du:
1 dl mangochutney
1 ss honning
1 ss soyasaus
1 ss olje
1-2 ts chilipasta (liker du den sterk kan du godt ta mer)
Ca 1 båt med sitronsaft
1 klype salt
Kvernpepper
Slik gjør du:
Bland alle ingrediensene sammen og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Pensl så på kjøttet.
Pass på at pannen/grillen er varm når kjøttet legges på, da vil du få en karamellisering på glazen.
Når kjøttet er ferdig stekt er det bare å servere med ønsket tilbehør.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar