Suppe med nudler er perfekt for mørke høstkvelder. Lang tid å lage tar det heller ikke, og du er klar ca 20 minutter etter at du begynner. Perfekt for hektiske hverdager som det ofte er en del av, spesielt når det begynner å nærmer seg jul. Og det gjør det veldig fort.
Som jeg har skrevet tidligere har Matbloggsentralen en utfordring gående sammen med Raske Retter. Raske Retter er en serie med økologiske krydderblandinger. Perfekt for superraske middager.
Dette trenger du:
1 pakke Raske Retter Thai Kylling
1 kyllingbryst, i strimler
1 skvett kokosmelk
1 liter vann
120 g eggnudler
Soyasaus
Palmesukker (kan erstattes med vanlig sukker)
Eplesidereddik
Til pynt:
Chili
Koriander
Slik gjør du:
Bland kryddermiks 1 med litt kokosmelk. Ha det over i en plastpose sammen med kyllingen og legg dette til marinering. Har du tid kan det gjerne ligge over natten i kjøleskapet.
Kok opp vann og kryddermiks 2. Smak til med soyasaus, palmesukker og eplesidereddik.
Fres kyllingen i litt olje, slik at du får en fin stekeskorpe. Ha kyllingen over i den kokende suppa. Tilsett eggnudler og kok videre til kylling og nudler er klart.
Server suppa med chili og koriander på toppen.
Enjoy!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar