Her kommer oppskrift på en knallgod gryte med fisk og purre. Den er rask og enkel og alt lages i en gryte. Perfekt for hverdagene når man har mye annet å gjøre! Har du kokte poteter til overs fra gårsdagens middag er dette også en super måte å få brukt de opp på. Så kanskje denne oppskriften skal på ukesmenyen din for neste uke?
Dette trenger du (2 personer):
250 g laks, i biter
1/2 løk
1/2 dl hvitvin
1 dl fløte
1 dl creme fraiche
1/2 purre, vasket og i skiver
Kokte poteter i skiver
Salt
Pepper
Slik gjør du:
Kok vin og og løk til halvparten av mengden. Tilsett fløte og la det småkoke videre i et par minutter før du tilsetter creme fraiche. Varm opp og ha i potet, purre og laks. La det trekke til fisket er ferdig. Smak til med salt og pepper før du serverer.
Enkelt hva?
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar