onsdag 12. februar 2014

Grovt bananbrød med sjokolade og hasselnøtt


Jeg elsker bananbrød. Det er den perfekte måten å bruke opp litt overmodne bananer på. Helt fantastisk hvor utrolig søt bakst blir med godt modne bananer blir. Dette er en litt luksus versjon, med nøtter og sjokolade. Perfekt når du har lyst på noe godt.

Dette trenger du:
150 g sammalt rug, grov
50 g hvetemel
40 g bakekakao
1 ts natron
2 bananer, most
75 g sukker
75 g smør, smeltet
2 egg
100 g mørk sjokolade, hakket
50 g hasselnøtter, hakket

Slik gjør du:
Bland alt det tørre, med unntak av sukker i en bolle. Bland smør, bananer, sukker og egg sammen i bolle nr to. Hell så den våte blandingen oppi den tørre og rør forsiktig sammen. 
Bland tilslutt inn sjokolade og hasselnøtter.

Ha røren over i en brødform dekket med bakepapir.

Stek brødet på 180 grader i ca 45 minutter. 

Avkjøl på rist og nyt med et glass melk! 


2 kommentarer:

  1. Åhh - dette hørtes skikkelig digg ut. Banan og sjokolade - blir sjelden feil med de bestanddelene:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Absolutt verdt å prøve!
      Sees vi ikveld forresten? :)

      Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...