mandag 9. april 2012
Grillet laks med blomkål- og gulrotpuré, snackspaprika og maiskolber
Jeg er veldig glad i grillmat, og griller så mye jeg bare kan. Heldigvis er min kjære også veldig glad i å grille, så selv om det er litt for kaldt til å sitte ute griller vi på verandaen og spiser inne.
Dette trenger du (2 personer):
Oppskriften på blomkål- og gulrotpuré finner du her.
Snackspaprika
Maiskolber
2 laksefileter
Salt
Pepper
Smør
Rømmedressing:
2 ss rømme
Litt kajennepepper, paprikapulver og pepper
Slik gjør du:
Stek laksefiletene med litt aluminiumsfolie under. Lag blomkål- og gulrotpureen.
Gni maisen og paprikaen inn med litt salt og pepper før de også slenges på grillen.
Visp sammen ingrediensene til rømmedressingen.
Så skal det hele bare nytes. Med litt smør på de varme maiskolbene blir de en perfekt dessert.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar