tirsdag 17. april 2012

Rask laksewok


Wok er en rask, sunn og enkel hverdagsmiddag. Jeg er ikke veldig stor fan av ris eller nudler, så denne ble servert med raske potetbåter. Mens potetene står i ovnen lager du woken. Veldig godt! Wok er også en flott mulighet til å bruke opp litt grønnsaker som ligger i kjøleskapet og tilbehøret i en wok kan varieres i det uendelige. 

Det er ikke nødvendig med potetbåter, denne retten er kjempegod alene også. Men med potetbåter blir det nok igjen til en god lunsj dagen etter også.

Dette trenger du til laksewoken:
400 g laks, delt i biter
1 paprika
1 brokkoli
2 gulrøtter
2 små rødløk
Basilikum
Sitronpepper
Chilipulver
Hvitløkspulver

Slik gjør du: 
Skjær opp alle grønnsakene.


Stek først laksen i litt olje med krydder. Ta den så av platen og legg i brokkolien og gulrøttene. Stek de litt for seg selv, før du tilsetter rødløken og paprikaen. Krydre dem så, før du tilsetter laksen igjen.





Server så med potetbåtene eller annet tilbehør etter ønske.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...