onsdag 25. april 2012

Lakseburger med sitronmajones


Her kommer det en oppskrift på herlig fiskeburger som kan steke i panna eller grille på grillen nå når sommeren (forhåpentligvis!) kommer snart. Enkel og superrask middag!

I dag lagde jeg hamburgerbrød fra oppskriften jeg har laget pølsebrød fra før. Denne oppskriften finner du her. Klem rundstykkene litt flate før steking, så har du flotte hamburgerbrød. Hvis du vil ha vanlige fine brød finner du oppskriften her.

Dette trenger du (til 2 personer):
2 hamburgerbrød
250 g laksefilet uten skinn og bein
1 ts gressløk
Sitronsaft fra en båt
Kvernpepper
Salt

Sitronmajones:
2 ss majones
Sitronsaft fra en båt
Kvernpepper
Salt

Slik gjør du:
Mos laksen med en stavmikser eller en gaffel. Tilsett krydder, bland godt og form til to runde, flate burgere. Stek burgerne 2-3 minutter på hver side til de er gjennomstekt.



Mens burgerne stekes kan du lage sitronmajonesen. Smak majonesen til med salt, pepper og sitron etter eget ønske.


Server med hamburgerbrød, sitronmajones og salat.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...