fredag 24. januar 2014

Maki med laks, agurk og mango


Sushi er faktastisk. Hjemmelaget sushi er genialt. Sett av kvelden sammen med hyggelig selskap og kos dere med matlaging og spising. Det er perfekt. Ikke er det vanskelig heller. Det krever bare litt tolmodighet og litt øvelse. Ha en super sushifredag!

Dette trenger du (18-24 biter):
Sushiris
150 g laksefilet av god kvalitet, uten skinn og ben
1/3 agurk
1/2 mango
3 stykk noritang

Bambusmatte, dekket av plastfolie.

Server med soyasaus, wasabi og syltet ingefær.



Slik gjør du: 
Lag ris etter anvisning på pakken eller følg instruksjonene i linken over.

Skjær laks og grønnsaker i strimler.

Legg et ak med noritang på bambusmatten og fordel et gjevnt lag med ris over arket.

Legg på strimler av laks, agurk og mango midt på risen.


Fukt kanten på tangen og rull fast sammen ved hjelp av bambusmatten. Klem god sammen.


Oppbevar kjøling til alle rullene er laget. Rett før servering deler du rullen i 6 eller 8.


Enjoy! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...