fredag 20. desember 2013

Kakao på pinne


En god kopp med kakao er ikke dumt å kose seg med når det er mørkt og surt ute. Det er også kjempefint å gi som en liten tilleggsgave. Lager du kakao på pinne er det bare for mottageren (eller deg selv) og røre ut sjokoladen i en kopp varm melk. Det smaker himmelsk! Sett av 30 minutter en kveld nå før jul og gaven er i boks.Når du skal lage disse herlighetene kan du bruke akkurat den sjokoladen du liker best. Det er også veldig gøy å ekperimentere med forskjellige smakstilsetninger som for eksempel chilisjokolade. Pynt med non-stop eller annet godt om du ønsker det. Her er det med andre ord bare å være kreativ.

Dette trenger du (ca 15 stykk): 
400 g mørk sjokolade
30 g kakaopulver
70 g melis
Non-stop eller annet til pynt hvis ønskelig


Slik gjør du:
Smelt sjokoladen i vannbad og tilsett kakaopulver og melis. Rør til en glatt masse. Ha sjokolademassen over i en sprøytepose og fordel i silikonformer. Strø over pynt og sett en ispinne ned i hver sjokoladebit.

La sjokoladen stivne på kjøkkenbenken eller i kjøleskapet før du tar den ut av formen. Pakk gjerne inn i cellofan hvis du skal gi de bort. Skal du ha de selv kan de oppbevares kjørlig i en tett boks.


 Ha en strålende jul! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...