tirsdag 18. februar 2014

Lam korma


Indisk er digg. Det er også superenkelt å lage. Alt du trenger er litt god tid, masse gode krydder og naanbrød.

Dette trenger du:
500 g lammekjøtt, i terninger
1 løk, finhakket
2 ts kardemomme
3 laubærblader
2 ss mandelmel (eller kvernede mandler)
1/3 l fløte (jeg brukte en blanding av matfløte og kremfløte)
1 ss ingefær, finhakket
1 ts paprikapuler
1 ts cayennepepper
1 ts spisskummin
1 ts gurkemeie
1 ts koriander
1 klype salt
1 dl olivenolje

Server med ris og naanbrød.

Slik gjør du:
Varm opp olivenolje og krydder  i en gryte. Brun løken og ha i kjøttet. Brun kjøttet før du har i mandelmel og fløte. La det småkoke i en time.


Enjoy! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...