søndag 27. juli 2014

Pizza med pulled pork og feta


Pulled pork er som jeg har snakket om før veldig digg. Det er også veldig digg på pizza og det ligger allerede en oppskrift ute på bloggen. Denne gangen ble det en italiensk variant.. Pulled pork sammen med syrlig feta er supergodt og anbefales virkelig om du har noen rester å bruke opp!

Dette trenger du (2 personer):
1 pizzabunn
Pulled pork
Pizzasaus (f.eks denne)
Rødløk, i tynne skiver
Fetaost i terninger

Slik gjør du:
Ha pizzasauen på pizzabunnen og fordel pulled pork, rødløk og fetaost.

Stek pizzaen på maks varme enten på pizzastein eller et forvarmet bakebrett. Forflytt pizzaen på et bakepapir over på det varme underlaget og inn i ovnen. Etter 3-4 minutter kan du nappe ut bakepapiret for en ekstra sprø bunn. Pizzaen er klar etter 7-8 minutter, litt avhengig av effekt på ovnen. Skorpen skal være gylden og sprø.


Enjoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...