fredag 26. oktober 2012
Biffbruschetta
Lyst til å imponere noen i helgen med god middag? Da kan jeg anbefale denne. Superenkelt og supergodt. Og det vil garantert imponere. Hvordan du steker biffen perfekt kan du lese HER. Server med en god vin og nyt helgen med godt selskap.
Dette trenger du (2 personer):
2 stk biff
Salt, pepper
4 skiver loff
4 ss smør
1 tomat
1/2 gul tomat
2 sjalottløk
Basilikum
2 ss olivenolje
Slik gjør du:
Skjær tomat, paprika og løk i terninger, hakk basilikum, tilsett oljen og smak til med salt og nykvernet pepper. Dette blir salsaen som skal på toppen av bruschettaen.
Stek loffskivene til de er gylne med litt olje. Du kan også riste dem i en brødrister eller steke dem noen minutter i ovnen.
Stek biffen (for tips se HER).
Når biffen er ferdig hvilt legger du dem på loffefskivene og har salsaen på toppen.
Server og nyt!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar