torsdag 20. mars 2014

Pasta med tomat, hvitløk, chili og persille


Noen ganger finnes det ikke mer enn 10-15 minutter til å lage middag. Da er det godt det finnes retter som ikke tar lengre tid og som smaker supergodt. Prøv denne, jeg lover du vil digg den!

Dette trenger du (2 personer):
250 g pasta
Olje til steking
1 fedd hvitløk, finhakket
2-3 tørket chili flak, finhakket
1 neve grovhakket bladpersille
1 boks (400 g) hakkede tomater
ca 1/2 dl pastavann
1 ss hvitvinseddik

Slik gjør du:
Kok pasta etter anvisning på pakken. Fres hvitløk og chili i litt olje. Tilsett bladpersille og tomater. Kok opp og tilsett litt av pastavannet (slik at du får en fin tykkelse på sausen) og hvitvinseddiken. La den putre et par minutter. Smak til med salt og pepper før du blander pasta og saus.

Server med litt persille på toppen.


Enjoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...