søndag 18. desember 2011

Sjokoladetrøffel


Denne er en stor slager. Disse er utrolig gode, og faller veldig godt i smak for de som er så heldig å få de! I år ble jeg bedt om å lage de på nytt. En favoritt hos både mor, og småsøsken, faktisk. Denne er også veldig kjekk å ha i kjøleskapet. Veldig fin å servere til en kopp kaffe! 

Dette trenger du (Til ca 40 stykker):
2,5 dl fløte
300 g mørk sjokolade
2 ss Cointreau
1 dl kakao til å rulle i

Slik gjør du:
Det du gjør er å koke opp fløten, så tilsetter du sjokoladen og cointreau.


Når sjokoladen er smeltet heller du røren over i en form og lar den stå i kjøleskapet til dagen etter.


Så ruller du de til kuler og dynker dem i kakao. Har du plasthansker er de veldig kjekke å bruke når du skal rulle i kakao. Legg dem i små papirformer og oppbevar i kjøleskapet.



Nam, nam, supergodt :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...