mandag 2. september 2013

Omelett med smak av høst - den perfekte restemat


Nå er det offisielt høst. På en måte er det litt trist. Sommeren er over og grillmat, parkliv, bading, soling og ferie er over. Desverre. Men høsten har jo sine gode sider den også. Fine farger, pledd, te og totalt mangel på dårlig samvittighet om en dag tilbringes på sofaen med film. Ja, det er mye bra med høsten også. Mye bra mat. Supper, gryter, lam og alle de norske grønnsakene og fruktene som er i sesong. Det er mye å glede seg til og kose seg med!

I dag kommer et nytt innlegg i restematkategorien. Denne gangen med en smak av høst og noe det herlige denne årstiden har å by på.

Dette trenger du (2 personer):
6 egg
1 rødbete, i biter
1/2 bunt reddik, i biter
1/2 paprika, i strimler
1/2 rødløk, i strimler
Litt god salami, om du har
Gressløk
Salt
Pepper

Server gjerne med godt brød.


Slik gjør du:
Fres rødløk i litt olje sammen med salami. Ha i paprika, reddik og rødbete og fres i et par minutter.

Visp egg sammen med litt vann eller melk/fløte om du har. Ha i salt, pepper og gressløk.

Hell eggeblandingen over grønnsakene. Sett ned varmen og ha på lokk.

10-15 minutter senere når eggeblandingen er stiv er omeletten klar til servering.


Enjoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...