lørdag 16. februar 2013

Kyllingform med chorizo


Endelig helg! Jeg er stortsett veldig glad i å lage mat i helgene, og bruker gjerne mye tid på det, men noen ganger har man rett og slett ikke tid, og da er det deilig med middag som smaker himmelsk og som nesten lager seg selv. Høres nesten for godt ut til å være sant, gjør det ikke? Her kommer i hvert fall oppskriften:

Dette trenger du:
4 kyllingfileter
100 g chorizo, i skiver
1 rødløk, i båter
3 fedd hvitløk, finhakket
1 rød paprika, store biter
1 gul paprika, store biter
1,5 dl kyllingkraft
0,5 dl eplejuice
Paprikapulver, salt og pepper
1 sitron i skiver

Server med salat og ris.


Slik gjør du:
Stek kyllingen litt først slik at den får en fin stekeskorpe. Ha den over i en ildfastform med chorizo, hvitløk og de andre grønnsakene. Krydr litt med salt, pepper og paprikapulver, før du har over kyllingkraft og eplejuice. Topp med sitronskiver.

Stek på 200 grader i ca 30-40 minutter (til kyllingen er gjennomstekt) og la retten hvile i ca 5 minutter før servering.


Så skal det bare nytes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...